Uudet pelaajat


Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa KyIFiin!

Tervetuloa KyIF-2012/13 -joukkueeseen! Mukaan voit tulla joko suoraan harjoituksiin tai ottamalla etukäteen yhteyttä joukkueenjohtajiin (Anna-Liisa Roiha ja Annukka Kaltiala) Harjoituksiin tarvitset mukaan oman pallon (koko 3) sekä säärisuojat ja vesipullon. Sisätreeneihin jalkaan olisi hyvä löytyä vaaleapohjaiset lenkkarit ja Masalan kuplahallivuorolle nappikset - tai ensimmäisillä kerroilla lenkkarit. Ensimmäisen kuukauden voit tutustua toimintaamme maksutta. Silloin lapsi pelaa omalla vastuulla ja seuran puolesta hänellä ei ole vakuutusta. 

Kun päätätte liittyä mukaan joukkueeseen, täyttäkää pelaajatietolomake Tietojen saapumisen jälkeen lähetämme maksutiedot sähköpostitse. Maksu sisältää mm. Palloliiton vakuutuksellisen lisenssin, KyIF:n jäsenmaksun ja pelipaidan. Vakuutus ja lisenssi tulevat voimaan pelaajamaksun suorittamisen jälkeen. 

Huom! Ilmoita treeneissä sähköpostiosoitteesi joukkueenjohtajalle jo ennen varsinaista liittymistäsi joukkueeseen saadaksesi viimeisimmät tiedot viikon peliajoista tai muutoksista niissä.

Treenipaikkojen osoitteet:

Masalan kuplahalli: Rusthollinkuja, Masalan ala-asteen vieressä.
Keskustan tekonurmi: Vanha Rantatie 8, kirkkoa vastapäätä (tekonurmen takana oleva kenttä on taka-Wembley ja toimii varakenttänä)
Häkkinurmi (luonnonnurmi): Vanha Rantatie 8, tekonurmen viereinen nurmi
Heikkilän nurmikenttä: Räätäli Bäckströminkuja, Heikkilä
Kirkkoharjun koulu: Kirkkotallintie 6, 02400 Kirkkonummi
Gesterbynkoulu: Vilhonkummuntie 4, Kirkkonumm


Comments