Jalkapalloa 2012/2013 -syntyneille pojille

KyIF12/13-joukkue on perustettu marraskuussa 2017. Pelaajia on kauden 2018-19 alkaessa noin 25. Otamme mukaan uusia pelaajia, aiempaa kokemusta jalkapalloilusta ei tarvitse olla. Harrastamista voi kokeilla joukkueen mukana jopa kuukauden ajan ilmaiseksi ennen liittymistä seuraan. Joukkueenjohtajina toimivat Annukka Kaltiala ja Anna-Liisa Roiha. Vastuuvalmentajamme on Joonas Valkama. Lisätietoa joukkueen treeneistä ja toiminnasta saat jojoilta sähköpostilla tai puhelimitse (katso yhteystiedot).Treeneissä harjoitellaan jalkapallon perustaitoja ja pelataan paljon. 

Harjoituksia järjestetään 1-2 kertaa viikossa hyvissä olosuhteissa Kirkkonummella. Harjoitukset ovat monipuolisia ja kehittävät mm. koordinaatiota, pallon käsitteyä, fyysistä kuntoa, sosiaalisia taitoja, ryhmässä toimimista, sääntöjen noudattamista jne. Tärkeintä on kuitenkin hauskuus ja onnistumisten elämykset! Pojat kehittyvät lajissa huimaa vauhtia ja peleissäkin alkaa tulla jo onnistumisia.


Monipuoliset harjoitteluympäristöt

Talvikaudella (loka-toukokuussa) harjoitellaan kuplahallissa Masalassa sekä Gesterbyn koulun liikuntasalissa. Kesäkaudella treenaamme ulkona nurmikentällä Heikkilässä (Vanha Heikkiläntie/Räätäli Bäckströmin kuja) ja/tai Urheilupuiston tekonurmikentällä Kirkkonummen keskustassa. Tarkemmat treeni- ja peliajat näkyvät Jalkkis-järjestelmästä, jonne saatte tunnukset kokeilukuukauden jälkeen.


Tervetuloa mukaan treeneihin! 
Alisivut (1): Ajankohtaista